Voor Scholen

Veelgestelde vragen

 • Waarom een Anti-Pest App?

  Pesten komt veel in het nieuws. Het blijkt lastig voor scholen om overal van op de hoogte te zijn. Voor leerlingen is het toch vaak een drempel naar een leraar te stappen om iets te melden. Angst om ook gepest te worden of als klikspaan gezien te worden kan daarbij een rol spelen.

 • Wat doet de Anti-Pest App?

  Via de anti-pest app kunnen leerlingen van een school (anoniem) een melding over pesten op school insturen. De melding wordt per e-mail aan de school doorgegeven. Daarna is het aan de school om vervolgstappen te nemen. Eventueel kan er gereageerd worden naar de melder voor meer informatie.

 • Hoe kan mijn school meedoen?

  Op dit moment wordt in Oegstgeest een pilot met twee scholen gedraaid. Na evaluatie van de pilot kunnen meer scholen gebruik gaan maken van de anti-pest app.

  Als jouw school mee wil doen kan je in het blok hieronder je interesse kenbaar maken. Wij houden je dan op de hoogte wanneer de app beschikbaar wordt voor meer scholen.

 • Ik wil meer weten over de Anti-Pest App

  Binnenkort wordt het mogelijk voor meer scholen om mee te doen aan de anti-pest app. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Vul dan onderstaande velden in: